Image default

Halloumi prăjit

Nu e nimic de mâncare prin frigider sau, dacă e, nu satisface mofturile familiei. Salvarea e să aveți o brânză halloumi, un ou, puțin pesmet sau făină și v-ați scos.

Ingrediente:

  • brânză halloumi (1 -2 pachete)
  • 1 ou
  • pesmet sau făină
  • opțional semințe de susan
  • ulei vegetal de gătit

Preparare:

Deja v-ați prins că e supersimplă prepararea.

Se usucă brânza de excesul de zer, se taie în bețișoare după chef. Batem un ou cu un pic de sare. Scufundăm fiecare bețișor de halloumi în oul bătut, trecem apoi prin pesmet sau făină și prăjim într-o tigaie cu ulei încins.

Noi am avut de însoțire un sos de iaurt cu castraveți tăiați mărunt și usturoi pisat.

Buuun.

 

Related Articles

Fasole galbenă păstăi cu mămăligă

allandalla

Varză dulce călită la cuptor, cu mămăligă

allandalla

Tapenade sau pastă de măsline, capere, anșoa și usturoi

allandalla

Lasă un comentariu