Image default

Cartofi și fenicul la cuptor

Pentru inspirație de garnitură. Alături de fripturi sau cu branză rasă deasupra. Sau în orice fel de combinații vă trec prin minte.

Cartofi și fenicul la cuptor - rețeta

allandalla Cartofi și fenicul la cuptor Cartofi și fenicul la cuptor Imprimă
Date nutriționale Calorii Grăsimi
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi
  • 1-2 bulbi de fenicul
  • 1-2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 căpățână usturoi
  • 2 linguri ulei
  • cimbru/ oregano/ rozmarin
  • sare, piper, chili

INSTRUCȚIUNI

  1. Încălzim cuptorul la 180 grade C.
  2. Curățăm cartofii de coajă și îi tăiem după preferințe.
  3. La fel și morcovul.
  4. Tăiem ceapa și bulbii de fenicul peștișori.
  5. Separăm cățeii de usturoi, dar îi lăsăm în coajă. În momentul servirii, fiecare va scoate miezul copt și aromat.
  6. Punem totul într-o tavă pentru cuptor, adăugăm uleiul și condimentele.
  7. Amestecăm, astfel încât legumele să fie unse cu ulei și condimente pe toate părțile.
  8. Băgăm la cuptor până se rumenesc cartofii. În jur de 30 -45 de minute, în funcție de cuptor.

Related Articles

Vinete rollatini – vinete umplute cu brânză și sos de roșii

allandalla

Paste cu gălbiori și smântână

allandalla

“Aripioare” de conopidă

allandalla

Lasă un comentariu