Image default

Tortellini cu brânză, mazăre și spanac

E o rețetă rapidă și gustoasă, care m-a scos de câteva ori din încurcătura lui “ce mâncăm azi?”.

Am avut niște mazăre congelată și spanac proaspăt. Ca să fie prietenoasă, am fiert tortellini.

Ingrediente:

  • 450 g mazăre
  • 3 mâini mari de spanac proaspăt
  • 50 g unt
  • tortellini cu brânză
  • 3-4 cepe verzi
  • busuioc
  • parmezan ras sau gran padana sau ce vreți voi

Preparare:

Punem la fiert într-o oală, cu puțină sare, tortellini și îi fierbem conform intrucțiunilor de pe pachet.

Într-o tigaie antiaderentă încălzim untul până se topește și stăm cu ochii pe el să nu se ardă.

Când untul e topit, punem mazărea și o sotăm câteva minute până se evaporă apa.

Punem și spancul și îl sotăm și pe el țac pac.

Pregătim cepele verzi tăiate mărunțel, câteva funzulițe de busuioc și radem parmezanul.

Amestecăm ceapa și busuiocul în tigaie.

În final, presărăm parmezanul deasupra și, eventual, stoarcem jumătate de lămâie.

Poftă bună ca o primăvară!

 

Related Articles

Tartă (quiche) cu frunze de primăvară și brânzeturi

allandalla

Humus

allandalla

Ciorbă de salată

allandalla

Lasă un comentariu